Dick Somon Dakkapellen en Timmerfabriek

Over Somon

Somon Dakkapellen is opgericht in 1960 en gespecialiseerd in de productie en plaatsing van dakkapellen, dakvensters en kozijnen. Het bedrijf is opgericht door Dick Somon Sr. en inmiddels is de vakkennis overgedragen aan de derde generatie onder de naam Somon & KO(zijnen). Wij zijn een puur familiebedrijf waar we werken met uitsluitend eigen personeel in onze eigen fabriek. Hierdoor sta je altijd direct met de juiste persoon in contact.

Dakkapel specialist

In de afgelopen 50 jaar zijn we een echte dakkapellenspecialist geworden. Om te kiezen voor de specifieke traditionele dakkapellenbouw kunnen wij garanderen dat je een prachtig product van ons krijgt. Wij plaatsen de dakkapel binnen één dag zonder één hijskraan in je straat. Geen overlast en geen steigers en/of ladders in de tuin. Wij plaatsen snel en vakkundig waardoor voor jou de overlast minimaal is.

Maatwerk dakkapellen - kozijnen

Door onze eigen fabriek en eigen mensen kunnen wij altijd advies op maat geven. We leveren maatwerk aan al onze cliënten van onroerend goed ondernemers tot onze eigen buurman. We nemen alle zorgen uit handen van advies, bouwaanvraag, productie, logistiek, montage en service.

Innovatief en duurzaam

Met onze jarenlange kennis, kunde en ervaring staat ontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel bij ons. Er worden natuurlijke en duurzame materialen gebruikt binnen onze eigen productie. Daarnaast werken wij voortdurend aan de verbetering van onze producten, service en onderhoud.

Service en onderhoud

Op elk verkocht product geven wij 10 jaar garantie en wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week, beschikbaar voor deze service en onderhoud.
Vind je dit interessant? Deel: